DETTE SIER KUNDENE VÅRE OM OSS

Utmerket


PRM BYGG AS, gjennomførte en fantastisk god jobb for oss. Oppdrag: Bytte ut samtlige vannrør, innstallere vask og avløpsrør fra toalett til bad, flislegge bad og toalettgulv, gjøre alle vegger slette, male tak og vegger. Montering av nye møbler etc. Gangen skulle pusses opp totalt. Alt ble utført helt suverent,. De gjør også jobben når det gjelder levering av materialer. Kommunikasjonen med PRM bygg var meget god, var det ting vi lurte på fikk vi svar med en gang. Vi er utrolig glad for at valget falt på PRM. Om noen ønsker å kontakte meg for å høre mer om jobben er det bare å ringe Sven-Erik Levin på 93459400. Vi anbefaler dem på det sterkeste.


Sven-erik Levin

Privatperson


Legging av parkett og teppe, samt bytte benkeplate på badAlt gjennomført som avtalt og raskere enn antatt. Golam følger opp utrolig bra i forkant og gjennom hele prosessen. Hyggelige folk som utførte jobben. Jeg kommer til å benytte PRM Bygg igjen.


Ørjan Bagn, 17. april 2019

Privatperson


Renovering av bad


PRM Bygg utførte en utrolig bra jobb. De var veldig profesjonelle, og hadde god kommunikasjon underveis arbeidet. Var veldig åpne om endringer i forhold til mine ønsker. De var raske, men grundig og samtidig passet på å holde det ryddig. Alt i alt, så er jeg kjempe fornøyd med det nye badet. Jeg kommer til å bruke dem i fremtiden. Anbefaler på det sterkeste.


Kousar Perveen, 10. mars 2019

Privatperson


Totalrenovering av skole i Oslo


Totalrenovering av skole i Oslo og Viken.


Robert Bennett

Firmanavn


Renovering


Hei og takk for utrolig god arbeid dere har gjennomført hos meg, flinke ansatte og fantastisk sjef som heter Rasul for jobben. PRM bygg AS er en utrolig god, fleksibel, ærlig, og rimlig firma som jeg anbefaller med den sterkeste. Kommer til å bruke dem på neste prosjekt også. De har alt innen firma, flislegger,maling,snekker,og elektrikere, rørlegger osv. De har fikset bad, pigget kjeller og byttet panel, rør og downlight også mye mer for meg. Er veldig fornøyd, hyggelige ansatte som kommer hver dag med smil og hei. Vi har blitt gode venner så hadde jeg glemt at de jobber for meg. Er det noen vil lurer på angående denne firma spør gjerne meg.


Malmal Khoshdil, 14. april 2019

Privatperson


Skadeutbedring og tilbygg


PRM Bygg AS utført en utmerket jobb på vårt hus. Enkelt å forholde seg til daglig leder, og våre ønsker/tilvalg ble utført med et smil.


Anne Smith

Firmanavn


VI KAN OGSÅ HJELPE DEG