PRM BYGG AS

Håndverktjenester fra A til Å

NYBYG OG TILBYGG


Nybygg - Ønsker du helt ny bolig har vi kunnskap og godkjente arbeidere til å utføre jobben. Les gjerne om våre tidligere prosjekter.


Tilbygg - Bygg på boligen din, og la oss planlegge og utføre arbeidet. Vi har lang erfaring med tilbygg i moderne stil eller klassisk stil.

  • Vi utfører en rekke håndtverktjenester. Skal du bygge om eller rehabilitere huset ditt? PRM BYGG AS AS kan hjelpe deg med blant annet å skifte vinduer og kledning, legge nytt tak, rehabilitere kjøkken eller bad.  • Vi anstrenger oss for å oppnå gode resultater for våre kunder ved hele tida å utvide kunnskap og videreutvikle ferdigheter som står i forhold til det vi skal utføre.

Skadeutbedring - Borettslag og sameie


Skadeutbedring - Er uhellet ute kan vi reparere skadene. Vi kommer gjerne på en befaring for å se omfanget og legge en plan for hvordan utbedringen og arbeidet skal utføres.


Borretslag - Sameie - Vi har også en bred erfaring med oppdrag for borettslag og sameier. Vi bistår i tillegg styret i sameie og borettslag med å utvikle internkontrollsystemer, for å sikre effektivt og forebyggende vedlikehold. Vi skifter kledning, fasadeplater, vinduer og dører. Vi rehabiliterer tak og fasader. Vi bygger nytt når det er ønskelig.

  • Å restaurere er å reparere, hindre forfall og tilbakeføre bygninger tilnærmet opprinnelig form. Med minst mulig bruk av nye materialer og bevisst bruk av originale tilvirkningsmetoder.  • Rehabilitering er å gjøre en eldre bygning skikket til å tilfredstille moderne behov uten å gå for mye på bekostning av oprinnelig særpreg.

Totalrenovering - Steinlegging - Kjøkken


Totalrenovering - Ønsker du totalrenovering av ditt hjem? Vi tar hele oppussingen og prosjektstyringen slik at du kan være trygg på at jobben blir kvalitetsmessig utført. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere totalrenovering.


Steinlegging - Vi steinlegger alt fra oppkjørsler og mindre veier til gårdsplasser og sitteplasser.


Kjøkken - La oss installere ditt drømmekjøkken. Vi har montører og snekkere med lang erfaring innen kunsten å montere kjøkken. Alt arbeid blir godt dokumentert og utført.

  • PRM BYGG AS - Vi tar hele jobben

  • Spør oss om råd, vedlikehold og priser på materialer i Oslo og Viken. Vi holder oss oppdatere på priser, tilbud og nye løsninger fra de store byggvarehus

DRENERING

God drenering rundt huset hindrer fukt- og kondensskader i grunnmuren. Om du kun isolerer innvendig er faren større for at det oppstår fukt. Vi tar jobben for deg!

ISOLERING

Dårlig isolasjon betyr tapt varme og tapte penger. Et godt isolert hjem holder på varmen og bidrar til mindre bruk av energi til oppvarming. Vi isolerer nye hjem og etterisolerer i eldre hus og bygninger.

TOMTEUTGRAVING

Vi graver tomtene for deg! Et bra resultat krever godt grunnarbeid. Vi utfører alltid grunnarbeid i henhold til Norsk Standard og vi har lang erfaring innen faget!

VÅR PROSESS

01.


Befaring


Identifiseringsfase, visjoner mål og rammer.


02.


Planlegging


Defineringsfasen, fysiske løsninger, planlegging med arkitekt, rørlegger og elektriker


03.


Utførelse


Detaljprosjektering, fysisk produskjon i alle ledd.


04.


Brukerfase


Evaluering, reklamsjon, gjennomgang og overtakelse.


SER DU ETTER EN RIMELIG HÅNDVERKER SOM LEVERER GOD KVALITET?